Vállalati mobil eszközök védelme

Megbízható vírusirtót keresel céged okos eszközeire?

Akkor az ESET Mobile Security for Business a Te szoftvered!

Védd meg vállalkozásod adatait, okos eszközeit az ESET termékével minden elérhető platformon. Legyen szó Android, Windows Phone, IOS operációs rendszerről az ESET vírusirtó védelmet nyújt a leggyakoribb  Bluetooth illetve SMS/MMS-en terjedő kártevők ellen.
Az ESET fejlett technológiája lopásvédelmi funkciót is tartalmaz amely jelenleg kizárólag Android platformra érhető el.<br>Vállalkozásod adatai minden esetben védve lesznek az ESET Mobile Security for Business vírusirtó megoldásával.

Az ESET vállalati termékeire nonprofit egészségügyi, kulturális és oktatási intézmények 50%, önkormányzatok és állami költségvetési intézmények pedig 20% kedvezményt kapnak.

Az ESET licenszpolitikája szerint csak akkor fizethetsz elő hosszabbításra, ha van élő (le nem járt) előfizetésed. Ezért a megrendelés során kérjük add meg a jelenlegi előfizetés felhasználónevét és jelszavát. Természetesen az adataiddal nem élünk vissza és kizárólag az ESET hazai képviseletének adjuk tovább azért, hogy a hosszabbítás zökkenőmentesen, késedelem nélkül megvalósulhasson. Amíg nem állnak rendelkezésünkre a szükséges adatok, addig sajnos nem tudjuk intézni a hosszabbításod.


Összehasonlítás


ESET Mobile Security Business Edition - új előfizetés, Vállalati védelem, ESET, nod32, vírusirtó, olcsó vírusvédelem, akciós vírusirtó

ESET Mobile Security Business új előfizetés

Mobil vírusirtók új generációja - ESET Endpoint Security for Andr..

8.889 Ft Nettó ár: 6.999 Ft

ESET Mobile Security Business Edition - hosszabbítás, Vállalati védelem, ESET, nod32, vírusirtó, olcsó vírusvédelem, akciós vírusirtó

ESET Mobile Security Business hosszabbítás

Mobil vírusirtók új generációja - ESET Endpoint Security for Andr..

6.222 Ft Nettó ár: 4.899 Ft

Tételek 1 től 2 / 2 (1 összes)
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz