Mobil vírusirtók új generációja - ESET Endpoint Security for Android vírusirtó androidra

Az ESET Endpoint Security for Android vírusirtó olyan károkozók ellen nyújt gyors és megbízható védelmet, amelyek célpontja az Android operációs rendszert futtató okostelefonok és a tabletek. Az alkalmazás heurisztikus vírusvédelmének és alacsony erőforrásigényének köszönhetően a telefon vagy tablet teljesítményének befolyásolása nélkül képes teljes körű védelmet nyújtani, az SMS/MMS spam-szűrő pedig a kéretlen üzenetektől is megkíméli a felhasználót. Ezeken kívül jelszavas védelmet, lopásvédelmi modult (SIM kártya azonosítás, táv-törlés, táv-lezárás, GPS helymeghatározás), hívás szűrést, eszközbiztonsági modult is tartalmaz.

Egyszerű használat vírusirtó androidra

Az alkalmazás fejlesztésekor, a felhasználói élmény növelése érdekében a felhasználók valós szükségletei lettek középpontba állítva. Az új felhasználói felületnek köszönhetően annak használata valamint a funkciók közötti navigálás érthetőbbé és egyszerűbbé vált. A program grafikus felületének struktúrája megegyezik az új ESET Endpoint vírusirtó megoldásokéval, bele értve az ESET Remote Administrator 6 menedzsment konzolt és az ESET Endpoint Antivirus/ESET Endpoint Security kliens szoftvereket is, így ismerős érzés lehet bármelyik termék használata anélkül, hogy korábban használtuk volna azt.

Új licencelési rendszer vírusirtó androidra

Az ESET Endpoint Security for Android vírusirtó teljes mértékben támogatja az ESET Remote Administrator 6-ban bemutatkozó új licencelési modellt. Az új licencelési keretrendszer integrálása egyszerűbbé teszi az ESET vírusirtó szoftverek telepítését és hosszú távú használatát. Ha a felhasználó valamilyen változást szeretne eszközölni a licencében, a változás azonnal bekövetkezik az összes olyan ESET terméken is, amely a kérdéses licencet használja. A licencben található személyes információk egy e-mail cím és egy jelszó megadásával módosíthatóak.

Alkalmazásfelügyelet vírusirtó androidra

Az alkalmazásfelügyelet funkció lehetővé teszi a rendszergazdáknak, hogy figyeljék a telepített alkalmazásokat, letiltsák meghatározott alkalmazások elérését és csökkentsék a fertőzés kockázatát azáltal, hogy bizonyos alkalmazások eltávolítására kérik a felhasználókat. A rendszergazda az alkalmazásokra vonatkozó különféle szűrési módok közül választhat: kategóriaalapú letiltás, engedélyalapú letiltás, letiltás forrás szerint, manuális letiltás.

Központi menedzsment vírusirtó androidra

A teljes számítógépes hálózaton kívül most már az okostelefonok vírus- és kémprogramvédelme is egyetlen, központi helyről menedzselhető. Az ESET Remote Administrator 6 távmenedzsment program segítségével információk kaphatók a telefonkészülék vírusvédelmének állapotáról, frissítéseiről, riasztásairól. A felügyelt készüléken a különböző beállítás-módosítások alkalmazások kontrollálása, alapvető biztonsági házirendek érvényesítése és víruskeresési feladatok távolról is végrehajthatóak. A távadminisztráció segítségével nagyobb, androidos okostelefonokat is tartalmazó hálózatok vírusvédelme is átláthatóvá válik, a program a készülék távoli menedzselhetőségével, elemzésekkel és statisztikákkal segíti a rendszergazdák munkáját.

Miért fontos a mobilvédelem? vírusirtó androidra

 

Felmérések szerint az internetezők több mint 50%-a használja mobilkészülékét, táblagépét internetezésre. A számítógéphez hasonlóan erre a platformra is szépen lassan megjelennek a vírusok, amelyek jelenleg még gyerek cipőben járnak, azonban a felhasználhatóságot figyelembe véve nem kizárt, hogy hamarosan komoly vírusokkal is találkozhatunk a mobil platformon. Az ESET elsők között kezdte fejleszteni vírusvédelmi megoldását ezekre a platformokra. Próbálja ki az ESET vírusirtó szoftverét telefonján.

 

Rendszerkövetelmények

Képernyő felbontása: min. 480x800
Lemezterület: 20+ MB
CPU: ARM processzor ARMv7-es utasításkészlettel
Operációs rendszer: Android 4 vagy újabb verzió

Díjak és minősítések

AV- Comparatives

Nod32 vírusirto, védelem , biztonságtechnika, ingyenes vírusirtó, olcsó vírusirtó, hatékony vírusirtó, megbízható vírusirtó, vírusirtó serial, nod32 serial, vírusirtó demó, vírusirtó letöltés, mobil vírusirtó, nod32 mobile vírusirtó, nod32 mobile security

Az ESET mobil vírusirtó olyan megbízható és jövőbe mutató biztonsági megoldás, melynek kezelése rendkívül egyszerű. Kiváló vírusirtó megoldás azon felhasználók számára is, akik több SIM kártyát szeretnének használni miközben nem szeretnének lemondani a biztonsági program lopásgátló funkciójának előnyeiről.
(AV-Comparatives, szeptember 2010)

West Coast Labs

Nod32 vírusirto, védelem , biztonságtechnika, ingyenes vírusirtó, olcsó vírusirtó, hatékony vírusirtó, megbízható vírusirtó, vírusirtó serial, nod32 serial, vírusirtó demó, vírusirtó letöltés, mobil vírusirtó, nod32 mobile vírusirtó, nod32 mobile security

Az ESET mobil védelme kiérdemelte a West Coast Labs Mobil Biztonság kategória Mobil Kártevők Elleni Védelem valamint a Mobil Biztonság kategória Lopásvédelem minősítését. Az alkalmazás funkcióit a támasztott követelményeknek megfelelően illetve a vonatkozó szabványok betartása mellett tesztelték és hagyták jóvá.


ESET mobile security kiváló vírusirtó megoldás telefonokra.
Kérdés esetén írj nekünk levelet az info@telnetwork.hu -ra.

vírusirtó Androidra, online vírusirtó, megbízható vírusirtó, ESET, legjobb vírusirtó, olcsó vírusirtó, ingyen vírusirtó, vírusirtó demó

új vélemény

Note: HTML kód nem illeszthető be!
    Rossz           Kiváló

ESET Mobile Security Business új előfizetés

  • Cikkszám: virusvedelem_eset_mobile_security_business_uj
  • Készletinfó: Készleten
  • 8.889 Ft

  • Nettó ár: 6.999 Ft

  • 11 vagy több 7.283 Ft
  • 25 vagy több 5.927 Ft
  • 50 vagy több 5.356 Ft
  • 100 vagy több 4.641 Ft

Lehetséges opciók


Maximális rendelési mennyiség 1000 darab.
Minimális rendelési mennyiség 5 darab.

Kapcsolódó termékek

ESET Mobile Security Home hosszabbítás

ESET Mobile Security Home hosszabbítás

Vírusirtó Android, Windows Mobile és IOS operációs rendszerben mű..

2.093 Ft Nettó ár: 1.648 Ft

ESET Mobile Security Business hosszabbítás

ESET Mobile Security Business hosszabbítás

Mobil vírusirtók új generációja - ESET Endpoint Security for Andr..

6.222 Ft Nettó ár: 4.899 Ft

ESET Mobile Security Home új előfizetés

ESET Mobile Security Home új előfizetés

Vírusirtó Android, Windows Mobile és IOS operáció..

2.990 Ft Nettó ár: 2.354 Ft

Tags: eset, céges mobil védelem, céges mobil vírusirtó, vállalati mobil védelem, virusirto, vírusírtók, vírusirtó androidra, virusirto androidra, legjobb vírusírtó, vírusírtó letöltés, virus irto, vírusírtó androidra, online vírusírtó, vírusírtó programok

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz