ESET Endpoint Antivírus 6 - A Vállalati vírusirtó, tűzfal


 A többszörösen díjnyertes NOD32 vírusirtó technológiára épült ESET Endpoint Antivirus 6-os virusirto verziója megújult felületen biztosítja a megismert gyors és hatékony vírusvédelmét vállalati ügyfeleink számára. Az új vírusirtó verzió funkcióit tekintve is számos újítást és fejlesztést tartalmaz, többek között az otthoni változatból megismert, a rejtőzködő kártevőket még hatékonyabban észlelő és eltávolító Speciális memóriaellenőrző modult, a biztonsági réseket célzó kártevőket kiszűrő Exploit blokkolót, a hálózati támadásokat meghiúsító Sebezhetőség elleni védelmet, az Adathalászat elleni védelmet vagy a továbbfejlesztett Behatolásmegelőző rendszert és Eszközfelügyeletet. Ezek segítségével hálózatának biztonságát még magasabb szintre emelheti, az ESET Endpoint vírusirtójával.

 

ESET Endpoint antivirus, vírusirtó, NOD32 serial, ingyenes vírusirtó

 

Az AV-Comparatives víruslaboratórium által több alkalommal az Év legjobb vírusírtó szoftverének választott ESET NOD32 Antivirus virusirto tartja a nemzetközileg elismert Virus Bulletin tesztek VB100 rekordját, megelőzve ezzel a versenytársak vírusirtó megoldásait.
 

 

 

NOD32 vírusírtó kedvező áron, ingyen vírusirtó, vírusirtó, nod 32 serial, megbízható vírusirtó, olcsó vírusirtó

 

Az ESET Endpoint Antivirus Business Edition vírusirtó négy számítógépnél nagyobb hálózatok esetében alkalmazható. Ez a konstrukció nem csak a munkaállomások védelméről gondoskodik, hanem magában foglalja a szintén megújult, az ESET termékek központi adminisztrációjára szolgáló ESET Remote Administrator szoftvert is.

 

Vírusirtó és kémprogram védelem tűzfal

 

Az ESET Endpoint Antivirus vírusirtó és kémprogramvédelme a díjnyertes ThreatSense® technológián alapszik, amely az ESET összes vírusirtó programjában bizonyította már megbízhatóságát. A vírusirtó program védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, valamint a kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen is. Az ESET Endpoint Antivirus vírusirtó a mesterséges intelligencia segítségével proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen kártevők ellen is, így felhasználóink az olyan új fenyegetések ellen is védve vannak, melyek ellenszerét még senki sem készítette el. A vírusirtó szoftver újratervezett beállításokkal és kezelőfelülettel biztosítja a könnyű használatot és új és továbbfejlesztett funkciói segítségével számítógépének ellenőrzése és az új kártevők felismerése még gyorsabbá és hatékonyabbá vált.

 

Az ESET Endpoint Antivirus 6-ban megjelent újdonságok: virusirto

Új grafikus felület

 

A nagyfelbontású, érintésre optimalizált kezelőfelület könnyű hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt eszközökhöz és funkciókhoz.

NOD32 antivirus kezelőfelület, ingyen vírusirtó, olcsó vírusirtó, nod32 serial, ESET endpoint antivirus, megbízható vírusirtó, vírusirtó

 

Speciális memóriaellenőrzés

 

Az ESET Endpoint Antivirus 6vírusirtó Speciális Memóriaellenőrző moduljával a hagyományos detektálást kifinomult összezavarással vagy többszörös titkosítással elkerülő kártevőket szűri hatékonyan, így az operációs rendszer műveleti memóriájában megbújó kártevők sem jelentenek többé problémát.

Exploit blokkoló

 

Az egyre korszerűbb és hatékonyabb vírusirtók mellett a kártevők készítői egyre inkább a számítógépek sebezhetőségeit támadják, hogy megkerüljék a vírusirtót. Ezt a tendenciát kezeli az Exploit blokkoló, amely a számítógépeken futó, általánosan elterjedt programok (Java, Böngészők, Flash Player, Acrobat Reader stb.) sebezhetőségeit célzó kártevőket akadályozza meg káros hatásuk kifejtésében. A vírusirtó Exploit blokkolója kiemelt figyelmet fordít a leggyakrabban előforduló, a Java sebezhetőségeit támadó kártevőkre.

NOD32 antivirus kezelőfelület, ingyen vírusirtó, olcsó vírusirtó, nod32 serial, ESET endpoint antivirus, megbízható vírusirtó, vírusirtó

 

Sebezhetőség elleni védelem tűzfal

 

A számítógépen található programok sebezhetősége mellett az ESET Endpoint Antivirus vírusirtó legfrissebb verziója a hálózati sebezhetőségekre is különös figyelmet fordít, így meg tudja akadályozni a hálózat hibáit kihasználó támadásokat és elejét tudja venni a férgek terjedését.

Adathalászat elleni védelem legjobb vírusírtó

 

Az online fizetés elterjedésével egyre több olyan rosszindulatú oldal jelent meg, amelyek érzékeny személyes adataink és bankkártya számunk megszerzését célozza meg. Ezek hatékony kiszűrésére fejlesztette ki az ESET az adathalászat elleni modulját, hogy biztonságosan intézhessük online pénzügyeinket.

NOD32 antivirus kezelőfelület, ingyen vírusirtó, olcsó vírusirtó, nod32 serial, ESET endpoint antivirus, megbízható vírusirtó, vírusirtó

 

Megosztott gyorsítótár

 

Jobb teljesítmény virtualizált környezetben. A megosztott helyi gyorsítótár használata lerövidíti az ESET végpontvédelmek ellenőrzési idejét VMware-en vagy Hyper-V megoldásokon. Bővebb információért írj nekünk levelet az info@telnetwork.hu -ra.

Antivirus eltávolító

 

Az ESET AV Remover program a más gyártótól származó védelmi programok továbbfejlesztett észlelésével és eltávolításával biztosítja az ESET vírusirtó végpontvédelmek zökkenőmentes telepítését és optimalizált működését.

NOD32 antivirus kezelőfelület, ingyen vírusirtó, olcsó vírusirtó, nod32 serial, ESET endpoint antivirus, megbízható vírusirtó, vírusirtó

 


Speciális eltávolító

 

Az ESET vírusirtóba egy külön futtatható eltávolító programot terveztek az ESET Endpoint Antivirus kezelőfelületére, amely a néhány legelterjedtebb, komoly problémákat okozó kritikus kártevők eltávolítására specializálódott program.

 

Az ESET Endpoint Antivirus 6-ban továbbfejlesztett funkciók: virusirto

 

Eszközfelügyelet

 

Megoldható egyszerre több eszközre vonatkozó szabály létrehozása, továbbá a program automatikusan felismeri az eszköz sorozatszámát, gyártóját és típusát.

Frissítések

 

Az ESET Endpoint Antivirus vírusirtó 6-os verziójának adatbázisa és programmoduljai már egy kattintással frissíthetők a tálcáról is, tovább az esetlegesen megszakadt telepítések a kapcsolat helyreállta után folytatódnak.


A 6-os verziókban megjelent új és továbbfejlesztett funkciók teljes listájához kattintson a képre:

NOD32 antivirus táblázat

 

 

Az ESET Endpoint Antivirus 5-ben megjelent újdonságok:

Felhő alapú vírusirtó és kémprogramvédelem

Behatolásmegelőző rendszer

Eszközfelügyelet

Frissítési adatbázis visszaállíthatósága korábbi verzióra

 

Minősített vírusirtó

A West Coast Labs egy független vírusirtó szervezet, mely vírusirtó szoftverek tesztelésére szakosodott. A szervezet által kiadott Checkmark minősítések egy integrált szabvány-rendszer részeként kerülnek kiadásra. A Checkmark minősítéseket világszerte elismerik és a teljesítmény megbízható jelzőinek fogadják el.

 

"A megbízható vállalati vírusirtó"
 

Vállalati megoldások tűzfal


Szeretnél komplett védelmet vállalakozásod számára, fontos a megbízható és modern tűzfal, hogy adataid mindig biztonságban legyenek? Nézz szét szolgáltatásaink között. Ha nincs szakembered írj nekünk levelet és kollégáink leirtják gépeidről a vírusokat. Szakembereink minden esetben két dolgot vesznek számításba, céged védelmét és a hosszútávú megelégedettségedet, tehát vírusirtás szolgáltatásunk keretében nem csak vírusaidat írtjuk ki , de hosszútávú stratégiát tanácsolunk adataid védelmére.


Rendszerkövetelmények:

 

Microsoft Windows 8.1, 8, 7, Vista, XP SP3 32 bites, XP SP2 64 bites
NOD32 antivirus kezelőfelület, ingyen vírusirtó, olcsó vírusirtó, nod32 serial, ESET endpoint antivirus, megbízható vírusirtó, vírusirtóNOD32

 

Vírusirtó, Magyarország legjobb vírusirtó szoftvere az ESET víruskereső minden háztartásban és vállalatban megvédi eszközeid. Fejlett tűzfal szolgáltatás és vírusirtó szoftver. Vírusirtó Androidra és más okos eszközre. Válaszd az ESET vírusirtó szoftvereit. Vírusirtó, a zsaroló vírusok ellen is védelmet nyújt.

új vélemény

Note: HTML kód nem illeszthető be!
    Rossz           Kiváló

ESET Endpoint Antivirus Workstation hosszabbítás

  • Cikkszám: virusvedelem_eset_endpoint_antivirus_workstation _frissites
  • Készletinfó: Készleten
  • 7.823 Ft

  • Nettó ár: 6.160 Ft

  • 11 vagy több 6.134 Ft
  • 25 vagy több 5.156 Ft
  • 50 vagy több 4.623 Ft
  • 100 vagy több 3.912 Ft

Lehetséges opciók


Maximális rendelési mennyiség 200 darab.
Minimális rendelési mennyiség 5 darab.

Kapcsolódó termékek

ESET Endpoint Antivirus Business Edition - új előfizetés

ESET Endpoint Antivirus Business Edition - új előfizetés

ESET Endpoint Antivírus 6 - A Vállalati vírusirtó  A több..

13.957 Ft Nettó ár: 10.990 Ft

ESET Endpoint Antivirus Business Edition - hosszabbítás

ESET Endpoint Antivirus Business Edition - hosszabbítás

  ESET Endpoint Antivírus 6 - A Vállalati vírusirtó  A..

9.770 Ft Nettó ár: 7.693 Ft

ESET Endpoint Antivirus Workstation új előfizetés

ESET Endpoint Antivirus Workstation új előfizetés

ESET Endpoint Antivírus 6 - A Vállalati vírusirtó tűzfal online ví..

11.176 Ft Nettó ár: 8.800 Ft

Tags: ESET; vírusirtó; ESET NOD32 Antivirus; ESET Endpoint ; megbízható vírusirtó; olcsó vírusirtó, vírusirtó program, virusirtok, vírusírtó letöltése, virusirtó, víruskereső, vírusírtó programok, online vírusírtó, virus irto, tűzfal, vírusírtó letöltés, legjobb vírusírtó, vírusírtók, virusirto

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz