Fél a számítógépes vírusoktól? Védje magát Pandával FÉLÁRON!

Legújabb akciónkban a Panda Security 50% kedvezményt biztosít az időskorúak részére a Panda internet Security 2016 3 felhasználós, 1 éves előfizetésű szoftver árából. Ha Ön már nyugdíjas, van számítógépe, okostelefonja vagy tablet-e és szeretne rá vírusvédelmet, akkor ez az akció pont Önnek szól!

Kell-e a gépemre vírusvédelem?

Ha Ön szokott böngészni az interneten, levelezget vagy használ Facebook-ot, Skype-ot, akkor mindenképpen. A vírusok általában ezeken a csatornákon támadnak.

Lehet, hogy már fertőzött a gépem? Olyankor mi a teendő?

Ha a számítógépe nagyon lelassult, fura üzeneteket ír ki vagy ismerősei panaszkodnak, hogy meglepő üzeneteket kapnak Öntől, akkor szinte biztos, hogy fertőzött a gépe. Ilyen esetben egy vírusirtás szükséges és ezt követően kell telepíteni egy komoly vírusirtó szoftvert. Természetesen mindezekben számíthat ránk.

Hogyan tudom igényben venni a kedvezményt?

A kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint a rendelésnél átküldeni valamiféle igazolást arról, hogy Ön nyugdíjas (határozat, nyugdíjszelvény, stb.). Ha nem tudja átküldeni, akkor személyesen is behozhatja hozzánk (1032 Budapest, Zápor utca 53.), vagy elküldheti e-mail-en (info@telnetwork.hu) és faxon is (06 1 273-0395).

Mi van ha én nem tudom feltelepíteni a vírusirtót? Segítenek ebben is?

Igen, több lehetőség is van a telepítésre. Azt tudnia kell, hogy a telepítés srán letöröljük a régi vírusirtót (csak lassítaná a rendszert), majd feltelepítjük, frissítjük és beállítjuk az új védelmet.

Ha behozza hozzánk a számítógépét vagy távolról, táveléréssel elérhetjük azt, akkor kedvezményesen brutt 990 Ft-ért elvégezzük a telepítést.
Arra is van lehetőség, hogy kimenjünk Önhöz és az Ön otthonában telepítsük a vírusirtót. Ez esetben a kedvezményes ár bruttó 6.000 Ft.

Ha bármilyen egyéb kérdése van, örömmel állunk rendelkezésére a 06 1 273-0393-as telefonszámon vagy az info@telnetwork.hu e-mail címen.

Az akciós Panda Internet Security főbb jellemzői:

MAXIMÁLIS VÉDELEM MINDEN KÉSZÜLÉKÉNEK

A Panda Internet Security védelmet biztosít PC-je, Mac® számítógépe és Android™-eszközei, valamint iPad, iPod és iPhone készülékei számára. Élvezze a legjobb biztonsági szoftver által kínált védelmet, és böngésszen, vásároljon és játsszon az interneten biztonságban és nyugalomban.

Megjegyzés: A 3 vagy több licencet tartalmazó Panda Internet Security csomagok a felhasználónak egy Mac számítógépen csak 1 licenc telepítésére biztosítanak jogosultságot.

INTERNETBIZTONSÁG – VÉDJE MEG WI-FI-HÁLÓZATÁT A BEHATOLÓKKAL SZEMBEN

A Panda Internet Security tervezésekor az elsődleges szempont az volt, hogy Ön teljes nyugalomban élvezhesse az online életet. A tűzfalnak és a Wi-Fi védelemnek köszönhetően maximális védelmet biztosít a vírusokkal és az online csalásokkal szemben a számítógépén.

ADATVÉDELMI PAJZS

Szabályozza és biztosítsa a hozzáférést az adataihoz, dokumentumaihoz és bizalmas információihoz.

Internetbiztonsági programcsomagunk révén nem kell aggódnia internetezés közben. Igazi védelem az olyan "ransomware" (váltságdíj-követelő) fenyegetésekkel szemben, mint a CryptoLocker.

FELEJTSE EL A BIZTONSÁGI MENTÉSEKET… AMÍG SZÜKSÉGE NEM LESZ RÁJUK

Többé nem fordulhat elő, hogy kétségbeesetten próbálja helyreállítani az örömteli nyaralások emlékét, amelyeket véletlenül kitörölt.

Adja meg, hogy milyen fájlokat kíván védeni, így anélkül használhatja számítógépét, hogy aggódnia kellene értékes adatok elvesztése miatt.

SZÜLŐI FELÜGYELET

A Panda Internet Security megvédi családját a nem megfelelő tartalmakkal szemben (pornográfia, drogok, fegyverek stb.). A Szülői felügyelet a nem kívánt tartalmak kizárása mellett teszi lehetővé a gyermekek számára az internetes böngészést.

   
 

új vélemény

Note: HTML kód nem illeszthető be!
    Rossz           Kiváló

Nyugdíjas akció! Panda Internet Security 2016 féláron!

  • Cikkszám: akcios_nyugdijas_virusvedelem_panda_uj
  • Bónuszpont: 100
  • Készletinfó: Készleten
  • 15.290 Ft
  • 7.645 Ft

  • Nettó ár: 6.020 Ft

Lehetséges opciók


Maximális rendelési mennyiség 4 darab.

Kapcsolódó termékek

ESET NOD32 Antivirus Home Edition - új előfizetés

ESET NOD32 Antivirus Home Edition - új előfizetés

ESET NOD32 Antivirus megbízható védelmet nyújt az inter..

14.214 Ft Nettó ár: 11.192 Ft

ESET NOD32 Antivirus Home Edition - hosszabbítás

ESET NOD32 Antivirus Home Edition - hosszabbítás

ESET NOD32 Antivirus megbízható védelmet nyújt az inter..

9.949 Ft Nettó ár: 7.834 Ft

ESET NOD32 Antivirus Home Edition - új előfizetés - Árukereső.hu kedvezménnyel

ESET NOD32 Antivirus Home Edition - új előfizetés - Árukereső.hu kedvezménnyel

ESET NOD32 Antivirus kedvezménnyel. ESET NOD32 Antivirus megbí..

10.993 Ft Nettó ár: 8.656 Ft

Tags: NOD32, ESET, vírusvédelem, nod32, antivirus, antimalware, vírusírtó, virusirto, vírusírtók, vírusírtó letöltés, tűzfal, virus irto, CryptoWall, Rockefeller, PETYA, CryptoLocker, nyugdíjas akció

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz