Vírusirtó Android, Windows Mobile és IOS operációs rendszerben működő okostelefonok és táblagépek számára.

Napjainkban az okos telefonok és táblagépek egyre elterjedtebb használatával megnőttek a biztonsági kockázatai az okos készülékeinknek.

A legtöbbször Bluetooth kapcsolaton, vezeték nélküli hálózatokon és SMS/MMS-ben terjedő károkozók ellen nyújt védelmet az Android, Windows Mobile és Symbian platformon is működő ESET Mobile Security vírusirtó, mely a pro aktív vírusvédelmen és SMS/MMS szűrőn túl biztonsági vizsgálat- és (Android esetén) a my.eset.com weboldalról is vezérelhető Lopásvédelem funkcióval is rendelkezik.

Az ESET Mobile Security vírusirtó a többszörösen díjnyertes NOD32 mesterséges intelligencián alapuló keresési technológiájának köszönhetően gyors és megbízható védelmet biztosít a vírusok, trójaiak és rootkitek ellen, alacsony rendszerterhelésének köszönhetően pedig nem lassítja le a készüléket.

Az SMS/MMS szűrő segítségével beállítható, hogy mely feladóktól nem kívánunk szöveges üzeneteket fogadni, így ez a funkció megkíméli a felhasználót a kéretlen reklámüzenetektől.

Ha megvásárolja a vírusirtót, a licenc időtartama alatt ingyenesen és korlátozás nélkül veheti igénybe a magyar nyelvű ügyfélszolgálat segítségét e-mailben, vagy telefonon. Emellett jogosult minden frissítés használatára, beleértve a teljes programfrissítéseket is. Ez garantálja, hogy Ön mindig a legkorszerűbb védelmet használhassa okostelefonján.

Kinek ajánljuk? virusirto ESET Mobile Security vírusirtó Androidra

Az ESET Mobile Securityt vírusirtót minden olyan felhasználó számára ajánljuk, aki el szeretné kerülni a Bluetooth- adat- és internetkapcsolaton keresztül terjedő vírusfertőzéseket, valamint szeretné megkímélni magát az egyre gyakoribb kéretlen SMS és MMS üzenetektől.

Míg az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus védelmet nyújt számítógépe számára, addig az ESET Mobile Security vírusirtó segítségével biztonságban tudhatja okostelefonját, tabletjét és PDA-készülékét is.

A legújabb Androidos telefonokra elérhető egy ingyenes ESET vírusirtó szoftver. A verzió 30 napig érvényes és semmilyen kötelezettséggel nem jár, a lejáratot követően lehetősége nyílik a felhasználónak áttérni a prémium verzióra, amely minden funkciót magában foglal. Demó igényléséért kérjük írj egy e-mailt az info@telnetwork.hu címre, ahol kollégáink készséggel elküldik a demót.

Töltse le az ESET Mobile Security for Android vírusirtót közvetlenül a telefonjára

NOD32 antivirus, vírusírtó, ingyenes vírusirtó, olcsó vírusirtó, hatékony vírusirtó, vírusirtó letöltés, vírusirtó serial, vírusirtó demó, nod32 vírusirtó letöltés, nod32 mobilvédelem, eset, eset vírusirtó, eset vírusvédelem, eset security for mobile

Az ESET Mobile Security for Android letöltésének és telepítésének a legegyszerűbb módja, ha QR Code értelmezésére alkalmas telefonjával beolvassa az alábbi kódot (Nagyobb kód megjelenítéséhez kattintson a képre). Amennyiben nem rendelkezik a kód beolvasására alkalmas programmal, a Google Play Áruházából telepíthet egyet.

 

Miért fontos a mobilvédelem?

Legújabb felmérések azt mutatják, hogy az internetezők több mint 50%-a napi szinten használja telefonját vagy táblagépét internetezésre. Egyre több a mobil internet előfizetés. Jelenleg a legelterjedtebb operációs rendszer az okos telefonoknál az Android. A vírusok nagy része is erre a platformra készülnek, bár már volt rá példa, hogy az IOS és a Windows rendszerek is támadás áldozatává váltak. A hatékony védelem kialakítása elengedhetetlen, főleg ha vásárolunk, bankolunk is készülékeinknek. A védelem kialakítására kiváló lehetőség az ESET Mobile Security terméke. A vírusirtó hatékonyan állítja meg a kéretlen leveleket, hívásokat. 

 

   

 

Rendszerkövetelmények virusirto 

Az ESET lopásvédelmi funkciói jelenleg csak Androidos készülékek esetében érhetőek el. 

Android esetén:

Processzor: 500 Mhz (ARM processzor esetén 7-es vagy újabb)
Intel processzoros eszközök esetén a kompatibilitás nem garantált
Operációs rendszer: Android 2.3 és újabb verziói (kivéve 3.0 "Honeycomb")
Képernyő felbontása: min. 240x320
Memóriaigény: min. 128+ MB
Lemezterület: 20MB+  (SD kártyán vagy belső memórián)

Az Android 4.4 (KitKat) operációsrendszert futtató készülékeken az SMS/MMS, valamint a bejövő hívások kezelési irányelvei a korábbi verziókhoz képest megváltoztak. Az említett rendszert futtató eszközökön az ESET Mobile Security for Android SMS- és hívásszűrő funkciója nem elérhető. A 4.4-es Androiddal rendelkező telefonok esetében erre a változásra egy felugró információs ablak is felhívja a figyelmet.

 

Windows Mobile és Symbian esetén:

Processzor: 400 Mhz (min. 200 Mhz)
Operációs rendszer:
 • Microsoft Windows Mobile 5.0-ás vagy magasabb
 • Windows Phone 7 és újabb nem támogatott
 • Symbian S60-as (3. kiadás 1-es és 2-es feature pack vagy 5. kiadás)
 • Symbian Anna és Nokia Belle nem támogatott
Memóriaigény: 32 MB (min. 16 MB)
Lemezterület: 2,5 MB

 

 

Ugyan kevesebb vírus érkezik a Windows és Symbian platformokra, de ahogy a hekkerek is fejlődnek, így nem kizárt, hogy a közeljövőben ezekre a platformokra is veszélyes vírusok fognak megjelenni. Érdemes tehát vírusirtóval megelőzni a komoly problémákat. 

Kérdés vagy demó igényléshez írj levelet az info@telnetwork.hu -ra.

 

online vírusirtó, vírusirtó Androidra, vírusirtó, víruskereső, ESET Mobile Secuirty, ESET Smart Security, ESET

új vélemény

Note: HTML kód nem illeszthető be!
    Rossz           Kiváló

ESET Mobile Security Home új előfizetés

 • Cikkszám: virusvedelem_eset_mobile_security_home_uj
 • Bónuszpont: 100
 • Készletinfó: Készleten
 • 2.990 Ft

 • Nettó ár: 2.354 Ft

 • 2 vagy több 2.990 Ft
 • 3 vagy több 2.990 Ft
 • 4 vagy több 2.990 Ft

Lehetséges opciók


Maximális rendelési mennyiség 4 darab.

Kapcsolódó termékek

ESET Mobile Security Home hosszabbítás

ESET Mobile Security Home hosszabbítás

Vírusirtó Android, Windows Mobile és IOS operációs rendszerben mű..

2.093 Ft Nettó ár: 1.648 Ft

ESET Mobile Security Business új előfizetés

ESET Mobile Security Business új előfizetés

Mobil vírusirtók új generációja - ESET Endpoint Security for Andr..

8.889 Ft Nettó ár: 6.999 Ft

ESET Mobile Security Business hosszabbítás

ESET Mobile Security Business hosszabbítás

Mobil vírusirtók új generációja - ESET Endpoint Security for Andr..

6.222 Ft Nettó ár: 4.899 Ft

ESET NOD32 Antivirus Home Edition - új előfizetés

ESET NOD32 Antivirus Home Edition - új előfizetés

ESET NOD32 Antivirus megbízható védelmet nyújt az inter..

14.214 Ft Nettó ár: 11.192 Ft

ESET NOD32 Antivirus Home Edition - új előfizetés - Árukereső.hu kedvezménnyel

ESET NOD32 Antivirus Home Edition - új előfizetés - Árukereső.hu kedvezménnyel

ESET NOD32 Antivirus kedvezménnyel. ESET NOD32 Antivirus megbí..

10.993 Ft Nettó ár: 8.656 Ft

Tags: eset, mobil védelem, mobil vírusirtó, vírusirtó, legjobb mobil vírusirtó, mobil vírusirtó kedvezményesen, megbízható mobil ESET Mobil Security Mobil vírusirtó, otthoni mobil védelem, mobilvédelem, lopásvédelem, vírusírtó androidra, legjobb vírusírtó, virusirto androidra, vírusirtó androidra

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz