Kedvezményes ESET vírusirtók az ASP rendszerhez csatlakozó Önkormányzatok részére

Written by on .

A kormány 8,5 milliárd Forintot különített el komplett célszámítógépek beszerzésére, melyre önkormányzatok pályázhatnak. Ezekkel a gépekkel az önkormányzati ASP rendszerhez való csatlakozás lesz lehetséges számukra.

A pályázat első köre 2016. szeptember 15-től szeptember 30-ig tart.

Az együttműködés keretében a Kormány vállalja, hogy:

  • a Felhívás feltételeinek megfelelő projekteket vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig;
  • a kiírásban részletezett feltételeknek megfelelően támogatási előleget biztosít.

Amennyiben az ügyfélkörében önkormányzat is található, ez a felhívás most Önnek és partnerének is egy rendkívüli üzleti lehetőséget nyújt.

A szállítható konfigurációk kötelező eleme Windows környezetben a vírusirtó is. Az ESET termékek elősegítik az állami és önkormányzati szervek elektronikus információ-biztonságáról szóló 2013. évi L. törvénynek való megfelelést. Az önkormányzatok számára érvényesíthető 20 %-os kedvezmény természetesen ebben az esetben is érvényes.

A NOD32-ANTIVIRUS.hu oldalon természetesen Önkormányzatok is vásárolhatnak ESET vírusirtó termékeket.
A kedvezmény érvényesítéséhez mindössze a termék oldalán lévő legördülő "Kedvezmény" listából kell kiválasztani a "20% önkormányzatok és állami költségvetési intézmények" opciót.

Ha kérdése lenne az ESET termékekkel vagy az önkormányzati kedvezménnyel kapcsolatban, kollégáink a 06-1-273-0393-as számon örömmel állnak rendelkezésére.

A pályázathoz kapcsolódó anyagokat itt töltheti le:

Last update: Sep 12, 2016

Related Products

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

Verification code
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz