Ingyenes vírusirtó vagy fizetős?

Written by on .


Sokszor érkezik be hozzánk nyakig fertőzött számítógép, amit ingyenes vírusirtó védett. Szerencsére a javítás után szinte minden esetben belátja az ügyfél, hogy nem érdemes havi 500-1.500 Forintért kockára tennie a gépen tárolt adatokat, fényképeket.

Ha Ön ingyenes vírusvédelmet használ, akkor csak három kérdésünk van:

1. Szívesen használna ingyenes lakásriasztót vagy ingyenes fogamzásgátlót is? Ugye nem? Az ingyenes eszközök általában alacsonyabb szintű védelmet biztosítanak, mint egy megfelelő fizetős verzió.

2. Ugye Ön folyamatosan menti az adatait, nem kommunikál senkivel (Facebook, levelezés, Skype...), nem internetezik és nem csatlakoztat semmilyen eszközt a számítógépre? Mert ha igen, akkor védelem hiányában veszélynek teszi ki ismerőseit, barátait. Elég kellemetlen lenne, ha egy ismerőse jelezné, hogy az Ön Facebook üzenetétől fertőződött meg.

3. Ugye nem használja üzleti célra a gépét? Mert ha igen, akkor van egy újabb rossz hírünk: Az ingyenes verziók legtöbbje kizárólag otthoni felhasználás mellett díjmentes. Üzleti célra használt számítógépre ezek a verziók nem telepíthetők!

Akkor hogyan lehetne olcsón hozzájutni egy megfelelő komolyságú vírusirtóhoz?

Egyszerűen. Ma már sok fejlesztő ad automatikusan kedvezményt nyugdíjasoknak, egészségügyi dolgozóknak, diákoknak, tűzoltóknak, nonprofit szervezeteknek és olyan előfizetőknek, akik más fizető vírusirtóról térnek át. Ha kedvezményesen szeretne vásárolni, hívjon minket a 06-1-273-0393-as számon és segítünk megtalálni a megfelelő védelmet az lehető legnagyobb kedvezménnyel.

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

Verification code
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz